Påbörjar bygget sommaren 2016

2 block av 64 Studio, 1 och 2 sovrum och 1 och 2 sovrum duplex takvåningar.

En året runt resort
Dom hanterar allt -möblering, uthyrning, Eget förvaltningskontor 365 dagar per år på plats

I direkt anslutning till byggnaderna:
Takpool (varje block)
Gym (varje block)
Gemensam utomhuspool
Café / bar

Faciliteter på Beachfront village:
Semi-olympisk simbassäng
Uppvärmd inomhuspool
Pool för barn
Spa-behandling och massage
Bastu
Fullt utrustat gym med havsutsikt
Yoga Studios
Minigolf
Anlagda trädgårdar
Året runt restaurang
Beach Bar
Vatten Sports Club & Kitesurfing School – med segling, kite surfing, Paddla Boarding, vågsurfing, kajakpaddling

Afrodite Beachfront village

Området ligger dikt vid havet, Lägenheter 100-400 meter från stranden och är beläget i Gaziveren på västkusten i norra Cypern erbjuder en avslappnad livsstil, med enkel tillgång till städer och bekvämligheter men bara en timme från Ercan internationella flygplats. Den närliggande staden Lefke är en alltmer populärt område med det nya europeiska Cittaslow -projektet som innebär mängder av studenter vid Internationella University som i sin tur ger god potential för långsiktig hyresavkastning.

Skidorten Troodos är bara 60km bort. Du kan åka skidor, surfa och simma på samma dag under vintern! Annars bara koppla av och njuta av sandstranden och medelhavets solsken och många faciliteter på plats . Uthyrningsservice, städtjänster, spa, inomhuspool, restaurang, beachbar, poolområde, Aphrodite Surf Club erbjuder olika vattensporter och andra aktiviteter för ditt välbefinnande. Här finns det du behöver för att njuta och slappna av. Gångavstånd till lokala restauranger och lokalbefolkningen.

Ägandeform:
Friköpt - Lägenhet
Stad:
Gaziveren
Område:
Güzelyurtkusten
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Egenskaper
Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande lägenheter i Gaziveren