Lägenheter i Famagusta, Cypern. 73 m2 med 2 sovrum

För den som letar efter ett lyxigt hem, drömsemester eller en sund investering Caesar Beach är platsen att vara. Inom räckhåll från Famagusta Caesar Beach har flera typer av fastigheter att välja mellan.
Samtliga fastigheter har designads av världskända arkitekter och byggd med avancerade byggmetoder med en mycket hög kvalité. Beläget nära Bogaz östra kust med en underbar utsikt över bergen, en av de vackrare platserna på ön.

Fristående skyddad entré och en? stor terrass , alla med full havsutsikt på en av de vackraste landskapen i Norra Cypern.

40 minuters bilfärd från Ercan Airport
45 minuter från Larnacas flygplats
Bredvid Bogaz , den vackra fiskebyn och småbåtshamn
15 minuter från Famagusta , en historisk och arkeologisk stad
50 minuter från Aya Napa
35 minuter från en professionell golfbana 18 – håls
Nära till sandstrand
Poolområden
M

Ägandeform:
Friköpt - Lägenhet
Stad:
Bogaz
Område:
Bogaz
Rum:
3
Varav sovrum:
2 till 2
Byggnadsår:
2014
Fönster:
2-glas
Driftskostnad Samfällighet:
£ 58/mån
Fastighetsskatt:
£ 3/mån
Egenskaper

Pool, Terrass, Solpaneler, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Privat parkering, God presentation, Idealiskt familjehem, Grill, Luftkonditionering, Panoramautsikt, Havsutsikt, Gemensam trädgård, Bra hyrespotential, Bra väg, Tennisbana, Grindsamhälle, Vatten, Modern stil, Charmig egendom, Lekplats, Altan/Uterum, Utsikt till berg, Jacuzzi, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck öst, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande lägenheter i Bogaz