Lägenhet i Karsiyaka, väster om Kyrenia, Cypern. Lägenhet med 2 sovrum.
En gemensam pool, anlagda trädgårdar och stenlagda gångar, fri utsikt över bergen och havet. Byn Karsiyaka ligger på den norra kusten väster om Lapta, 15 minuters bilresa väster om den största staden Kyrenia.

Området är populärt eftersom det behåller sin traditionella lantlig känsla, är nära till fantastiska stränder och har bra förbindelser med affärer, restauranger och andra attraktioner.

Med 180 ° frontal havsutsikt och Besparmaks bergskedjan som utgör bakgrunden, utsikten är magnifik i alla riktningar.

Det lokala området har många vikar och stränder. Inom en 1 minuters bilresa finns tre sandstränder, varav två är väldigt avskilt. I närheten är en av norra kustens bästa dykställen. Denna naturliga , undervattens teater inte är för djupt, nybörjardykare kan delta i en lokal dykskola. Den närliggande stranden – klubbar, vattenrutschbana och kasinon finns i närheten.

Ägandeform:
Friköpt - Lägenhet
Stad:
Karsyiaka
Område:
Karsyiaka
Rum:
3
Varav sovrum:
2 till 2
Fönster:
2-glas
Driftskostnad Samfällighet:
£ 60/mån
Fastighetsskatt:
£ 3/mån
Egenskaper

Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Förråd, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Idealiskt familjehem, Grill, Luftkonditionering, Balkong, Panoramautsikt, Havsutsikt, Gemensam trädgård, Bra hyrespotential, Bra väg, Grindsamhälle, Vatten, Modern stil, Charmig egendom, Golvvärme, Altan/Uterum, Utsikt till berg, Centralvärme, Stor lounge, Perfekt för dig som vill bo på landet, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck väst, Treplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande lägenheter i Karsyiaka