Parhus i Bogaz, Norr om Famagusta, Cypern med 3 sovrum med priser från 125 000 £
Caesar Beach villor är strandnära villor 50-100 meter från medelhavet vid en av de vackraste vikarna på norra Cypern. Villorna är 94 m2 och designade i modern stil. Varje villa är bra planerad, perfekt semester- eller heltidsboende för bekvämt boende för 6 personer.
40 minuters bilfärd från Ercan Airport
45 minuter från Larnacas flygplats
Bredvid Bogaz , den vackra fiskebyn och småbåtshamn
15 minuter från Famagusta, en historisk och arkeologisk stad
50 minuter från Aya Napa
35 minuter från en professionell golfbana 18 – håls (Ny golfbana planeras i närheten)

Lång sandstrand
Poolområde
Jacuzzi
Minigolf
Fitness center
Bastu
Lekplats
BBQ och rastplatser
Gångavstånd från shopping

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Famagusta
Område:
Famagusta
Rum:
4
Varav sovrum:
3 till 3
Fönster:
2-glas
Egenskaper

Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Idealiskt familjehem, Grill, Luftkonditionering, Panoramautsikt, Havsutsikt, Gemensam trädgård, Bra hyrespotential, Bra väg, Tennisbana, Grindsamhälle, Vatten, Modern stil, Charmig egendom, Lekplats, Altan/Uterum, Förråd, Utsikt till berg, Stor lounge, Jacuzzi, Paddle tennis, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck nordost, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande villor i Famagusta