Beläget bara minuter från Korineum Golf Club Dessa parhus är belägen i ett exklusivt område med 16 parhus. Med fantastisk utsikt, 300 meter till havet, exceptionell design och högsta byggkvalité får du ett prisvärt parhus som du väljer din design och tillval redan från början då dessa är offplan. Tomterna är belägen med utsikt över havet och bergen.

Turtle Bay

Med närhet till havet erbjuder området ett fantastisk läge med utsikt över Besparmak bergen och medelhavet. Nära till pittoreska kustbarer och restauranger.

Några minuters bilresa från de vackra gyllene stränderna på Cyperns östkust. Detta är ett unikt läge nära Korineum Golf och Country Club och den vackra historiska hamnstaden Kyrenia bara 20 minuter bort.

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Esentepe
Område:
Turtle Bay
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3 till 3
Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern