Radhus med 2 sovrum i Bacheli, Cypern
The Residence är ett nytt område med en fantastisk utsikt över medelhavet. En chans att äga en lägenhet i en idyllisk och charmig miljö. Klinkers golv – Inbyggda garderober – Hög glanskök Mjukstängande lådor – Granit Bänkskivor – Enskilda terrasser. kök, vardagsrum badrum på bottenvåningen. En öppen planlösning där vardagsrummet öppnar ut till gemensam pool och trädgårdar genom stora franska dörrar. Stor solterrass på taket, modern design, stora franska dörrar som leder ut till en terrass med utsikt över den gemensamma trädgården och poolen. På plan 2 finns sovrum med garderober, badrum med förstklassig och stilren design. Du har en egen terrass med trappa till den övre privata takterrassen där panoramautsikten är helt enkelt makalös. Området består av 24 fastigheter och har vackert anlagda trädgårdar, en gemensam pool och rekreationsområde, privat parkering och spektakulär utsikt över havet och bergen. Samtliga fastigheter kommer alla dra

Bacheli

Tillhör Esentepe by. Esentepe är en av de byar, som många semesterfirare väljer att köpa bostad i, inbäddat i foten av fem finger bergskedjan, syrad av historia och panoramautsikt. Esentepe har egen strand, skolor, läkarmottagning, polisstation, och ett antal butiker. Du kan njuta av närheten av den lokala befolkningen och inta en måltid på en av de många lokala restaurangerna innan du utforskar skogen och bergen. Det finns också en del historiska byggnader bland annat den berömda medeltida Antiphonitis kyrka som går tillbaka till 1200-talet. Här finns även en av Europas främsta golfanläggningar, Korenium Golf och Beach Resort.

Ägandeform:
Friköpt - Townhouse
Stad:
Bacheli
Område:
Bacheli
Rum:
3
Varav sovrum:
1 till 2
Fönster:
2-glas
Driftskostnad Samfällighet:
£ 5/mån
Fastighetsskatt:
£ 8/mån
Egenskaper

Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Idealiskt familjehem, Tyst läge, Luftkonditionering, Balkong, Panoramautsikt, Havsutsikt, Nybyggt, Gemensam trädgård, Bra hyrespotential, Bra väg, Grindsamhälle, Vatten, Charmig egendom, Förråd, Utsikt till berg, Stor lounge, Perfekt för dig som vill bo på landet, Kök ej inkluderat, Ej möblerad, Vädersträck nordost, Treplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande lägenheter i Bacheli