Radhus med 1 sovrum i Kyrenia, Cypern
The Residence är ett nytt område med en fantastisk utsikt över medelhavet. En chans att äga en lägenhet i en idyllisk och charmig miljö. Klinkers golv – Inbyggda garderober – Hög glanskök
Mjukstängande lådor – Granit Bänkskivor – Enskilda terrasser
Boarea 60 m2 i etage, 1 sovrum, 1 vardagsrum och kök i ett, 1 badrum

På nedre plan: vardagsrum, kök och badrum med förstklassig och stilren design. En öppen planlösning där vardagsrummet öppnar ut till gemensam pool och trädgårdar genom stora franska dörrar. På plan 2 hittar du ett sovrum med fullt utrustade garderober.

Området består av 24 fastigheter och har vackert anlagda trädgårdar, en gemensam pool och rekreationsområde, privat parkering och spektakulär utsikt över havet och bergen. Samtliga fastigheter kommer alla dra nytta av en förinstallerad satellit -och Internet -system , TV och telefon, anlagd trädgård och en stor gemensam pool .

Ägandeform:
Friköpt - Townhouse
Stad:
Bacheli
Område:
Bacheli
Rum:
2
Varav sovrum:
1 till 1
Fönster:
2-glas
Driftskostnad Samfällighet:
£ 5/mån
Fastighetsskatt:
£ 8/mån
Egenskaper

Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Tyst läge, Luftkonditionering, Balkong, Panoramautsikt, Havsutsikt, Gemensam trädgård, Bra hyrespotential, Bra väg, Grindsamhälle, Vatten, Charmig egendom, Utsikt till berg, Perfekt för dig som vill bo på landet, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck nordost, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande lägenheter i Bacheli