Lägenheter med 1 rum i Caesar Resort, Iskele, Famagusta, Cypern
En fantastisk lägenhet längs en av världens mest utsökta stränder, byggd med högsta standard och till ett mycket lägre pris jämfört med liknande projekt i norra Cypern. En unik plats full av sevärdheter och designad i en elegant romersk stil.
Möjlighet till uthyrning till studenter under året, med undantag för sommarsäsongen
600 meter till den populära Long beach.

Varje byggnad har en hiss , och det finns ett förråd för varje lägenhet
Fantastiskt läge: Nära till flygplatsen, stora städer och pittoreska byar

Open Amphitheatre (visar filmer på sommaren)
Poolområde
Simhall
Tennisbana
Sporthall
Volleybollplan
Cyklar
Big Chessboard
Dykning/Dykskola
Inom- och utomhusjacuzzi
Restaurang och snackbar
Döda havs salt-spa

Iskele

Iskele, ligger på den östra kusten på Cypern och vid huvudvägen som leder in mot Karpaz. Iskele är också platsen för några viktiga regionala festivaler på norra Cypern såsom Iskele International Folk Dance Festival, som normalt hålls i juni varje år. Besökande nationer tävlar om bästa folkdanslags titel, tävlingar, utställningar och massor av matlagning utomhus! Längst med kusten finner du den populära stranden Long Beach. 10 minuter norr om Famagusta.

Ägandeform:
Friköpt - Lägenhet
Stad:
Iskele
Område:
Iskele
Rum:
1
Varav sovrum:
1
Fönster:
2-glas
Driftskostnad Samfällighet:
£ 45/mån
Fastighetsskatt:
£ 2/mån
Egenskaper

Pool, Hiss, Terrass, Solpaneler, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, God presentation, Idealiskt familjehem, Grill, Luftkonditionering, Balkong, Panoramautsikt, Havsutsikt, Gemensam trädgård, Bra hyrespotential, Bra väg, Populärt område, Tennisbana, Grindsamhälle, Modern stil, Charmig egendom, Lekplats, Utsikt till berg, Jacuzzi, Uppvärmd pool, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck nordost, Enplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern