Ett exceptionellt tillfälle att köpa ett litet krypin till 40% rabatt beläget i Bafra på Famagustakusten

Med sina vackra stränder, glittrande hav och rika kulturarv, är denna resort är den största och mest prestigefyllda strandområden på Norra Cypern. Direkt vid stranden, stor gemensam pool med poolbar, minigolf och ett gym för att nämna några aktiviteter för en avkopplande semester i Medelhavet.

En lyxig resort av lägenheter med utsikt över det vackra Medelhavet, beläget i Bafra, vid foten av Karpaz halvön, bara 3 mil norr om den historiska staden Famagusta som har 1200-talets ruiner av Salamis, Famagusta City Walls och Othellos torn samt museer och magnifika kyrkor utöver den pittoreska miljön som staden erbjuder.

Enastående natur, generösa människor och fantastiska medelhavsklimat och verkligen en orörd oas. Tempot är lugnt och lugnt, med gästfrihet, artighet och kärlek till livet.

Bafra

Bafra med sina vackra stränder, glittrande hav och rika kulturarv, vid foten av Karpaz halvön, vildsåsnornas hemvist, bara 3 mil norr om den historiska staden Famagusta som har 1200-talets ruiner av Salamis, Famagusta City Walls och Othellos torn samt museer och magnifika kyrkor utöver den pittoreska miljön som staden erbjuder.

Ägandeform:
Friköpt - Lägenhet
Stad:
Bafra
Område:
Bafra
Rum:
1 rum och kokvrå
Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande lägenheter i Bafra