Bungalow med ett fantastisk läge på 136m ² som ligger i den väldigt populära och pittoreska området Alagadi i Esentepe, Kyrenia. Med enastående utsikt över både bergskedjan och det azurblå Medelhavet.
 
• 3 sovrum
• Garderober
• Kvalitet kök
• Vitvaror ingår
• Fullt möblerad
• 8m x 4m Pool
• Luftkonditionering
• Takterrass / Förvaring

Alagadi

Några minuters bilresa från de vackra gyllene stränder Cyperns östkust, ett unikt läge med direkt anslutning till Korineum Golf och Country Club och den vackra historiska hamnstaden Kyrenia närheten med bara 15 minuter bort. Alagadi, med Besparmak bergen i ryggen och medelhavet framför har detta område blivit en plats för kräsna köpare.

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Alagadi
Område:
Alagadi
Rum:
4
Varav sovrum:
2 till 3
Byggnadsår:
2007
Fönster:
2-glas
Fastighetsskatt:
£ 3/mån
Egenskaper

Pool, Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Förråd, Privat parkering, God presentation, Idealiskt familjehem, Grill, Tyst läge, Luftkonditionering, Delvis övertäckt terrass, Panoramautsikt, Havsutsikt, Marmor Golv, Bra hyrespotential, Bra väg, Populärt område, Vatten, Matsal, Charmig egendom, Utsikt till berg, Perfekt för dig som vill bo på landet, Inrett kök, Möblerad, Vädersträck norr, Enplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande villor i Alagadi