Villa i Alagadi, öster om Kyrenia, Cypern
Med 500 meter från havet och en tomt på hela 5000 m2 och erbjuder denna villa en fantastisk utsikt över Besparmak Bergen och Medelhavet . Villan är omsorgsfullt utformade och placerade för att dra full nytta av alla naturupplevelser omkring. Den är av hög kvalité med stor pool och välplanerade uteplatser.

Några minuters bilresa från de vackra gyllene stränder Cyperns östkust, detta är ett unikt läge med The Korineum Golf och Country Club och den vackra historiska hamnstaden Kyrenia närheten .

Med ett vackert läge vid Alagadi med Besparmak bergen som dessa Forest Villas – Alagadi har utformats för att erbjuda köparen en villa av högsta möjliga standard, med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer som förstärker den panoramautsikt som läget erbjuder.

Detta område har blivit en plats för kräsna köpare, med dess närhet till den nya Karpaz gate marinan med kajanläggning , den prisbelönta Korineum golfbana o

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Alagadi
Område:
Alagadi
Rum:
6
Varav sovrum:
6 till 5
Fönster:
2-glas
Fastighetsskatt:
£ 42/mån
Egenskaper

Pool, Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Idealiskt familjehem, Tyst läge, Luftkonditionering, Balkong, Delvis övertäckt terrass, Panoramautsikt, Havsutsikt, Bra hyrespotential, Bra väg, Grindsamhälle, Vatten, Matsal, Modern stil, Charmig egendom, Golvvärme, Golvvärme i badrum, Altan/Uterum, Förråd, Utsikt till berg, Centralvärme, Stor lounge, Nära till stranden, Perfekt för dig som vill bo på landet, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck nordost, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande villor i Alagadi