Villor med 3 till 5 sovrum i Bahceli, öster om Kyrenia, Cypern
Tjugo lyxigt inredda villor direkt på kusten vid Bahceli. Rekommenderas av oss!
Det går att välja tre, fyra eller till och med fem sovrum då dessa är under uppbyggnad, med högsta moderna inredning i klinkers och trägolv, golvvärme, granit bänkskivor, europeiska köksstandard och badrum till alla sovrum. Master sovrummet har också ett eget omklädningsrum och rymlig veranda. Ultra modern design med högsta kvalité. 10 minuter från den utmärkta Korineum golf and country club. 25-30 minuter från Ercan flygplats.

Bacheli

Tillhör Esentepe by. Esentepe är en av de byar, som många semesterfirare väljer att köpa bostad i, inbäddat i foten av fem finger bergskedjan, syrad av historia och panoramautsikt. Esentepe har egen strand, skolor, läkarmottagning, polisstation, och ett antal butiker. Du kan njuta av närheten av den lokala befolkningen och inta en måltid på en av de många lokala restaurangerna innan du utforskar skogen och bergen. Det finns också en del historiska byggnader bland annat den berömda medeltida Antiphonitis kyrka som går tillbaka till 1200-talet. Här finns även en av Europas främsta golfanläggningar, Korenium Golf och Beach Resort.

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Bacheli
Område:
East Kyrenia
Rum:
4
Varav sovrum:
3 till 3
Fönster:
2-glas
Fastighetsskatt:
£ 11/mån
Egenskaper

Pool, Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Bra skick, Idealiskt familjehem, Tyst läge, Luftkonditionering, Balkong, Panoramautsikt, Havsutsikt, Bra hyrespotential, Bra väg, Grindsamhälle, Vatten, Modern stil, Charmig egendom, Golvvärme, Altan/Uterum, Förråd, Utsikt till berg, Centralvärme, Stor lounge, Perfekt för dig som vill bo på landet, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck nordost, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande villor i Bacheli