Villa med 3 sovrum i Karmi, Cypern. Endast ett fåtal kvar!!
Inbäddad i den historiska och vackra bergsbyn Karaman ( Karmi ) är Selvi Hill Village – Karmi som har utformats med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att bibehålla den charmiga karaktären av grannbyn. Med högsta standard för att möta de mest krävande smakar för lyx och komfort . Dess läge erbjuder bedårande utsikt över den närliggande hamnstaden Kyrenia och den vackra kusten .
Inrett kök
Vitvaror paket
AC enheter
Inbyggd garderober till alla sovrum
Gemensam pool 20 x 10 m pool med terrasser
Eco avfallssystem
Golvvärme kan beställas mot pristillägg
Privat pool kan beställas mot pristillägg

Byn av Karmi ligger i bergen ovanför Kyrenia och är känd för sina fantastiska vyer och utsökt byn. Karmi är det perfekta exemplet på en traditionell cypriotisk by och som sådan skyddas från förändring av de kultur och kulturarvsansvariga i regeringen .

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Karmi
Område:
West Kyrenia
Rum:
4
Varav sovrum:
2 till 3
Byggnadsår:
2011
Fönster:
2-glas
Driftskostnad Samfällighet:
£ 5/mån
Fastighetsskatt:
£ 17/mån
Egenskaper

Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat läge, God presentation, Idealiskt familjehem, Luftkonditionering, Panoramautsikt, Havsutsikt, Gemensam trädgård, Bra hyrespotential, Bra väg, Grindsamhälle, Vatten, Charmig egendom, Lekplats, Golvvärme, Altan/Uterum, Utsikt till berg, Centralvärme, Stor lounge, Jacuzzi, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck väst, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande villor i Karmi