Villas med 4 sovrum i Doganköy, Kyrenia, Cypern. Villor vid havet med full infrastruktur, en hög nivå av komfort och stil. Dessa blir väldigt vackra och högkvalitativa hus. Alla hus har stora pooler, ett golvvärmesystem, ett inrett kök och inbyggda garderober.

Det finns en sandstrand i närheten med restauranger. Det finns ett dykcenter med all nödvändig utrustning och kvalificerade instruktörer.
195 m2 nettoarea
280 m2 bruttoarea
4 sovrum
3 badrum
10 års byggaranti
Högsta standard på material
Både berg och havsutsikt
Marmorgolv i hela fastigheten
Takstuckaturer i alla rum
Luftkonditionering enheter
Inrett kök – du väljer färg
Garderober i alla sovrum
Overflow pool 9×5 meter
Belysning och dekorativa stenmurar runt huset
Solpaneler för varmvatten
Butiker och restauranger på gångavstånd
Takterrass på framsidan och baksidan av villan och stor terrass från? loungen som erbju

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Kyrenia
Område:
Kyrenia
Rum:
5
Varav sovrum:
3 till 4
Fönster:
2-glas
Fastighetsskatt:
£ 13/mån
Egenskaper

Pool, Terrass, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Idealiskt familjehem, Luftkonditionering, Balkong, Panoramautsikt, Havsutsikt, Bra väg, Grindsamhälle, Vatten, Modern stil, Charmig egendom, Golvvärme, Altan/Uterum, Förråd, Utsikt till berg, Stor lounge, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck nordväst, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande villor i Kyrenia