Parhus i Caesar Bay, Tatlisu öster om Kyrenia, Cypern, med 3 sovrum och 121 m2, fristående skyddad entré och en stor terrass, alla med full havsutsikt på en av de vackraste landskapen i norra Cypern.
5 års strukturell garanti
Priser från £ 105.000

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Tatlisu
Område:
Tatlisu
Rum:
4
Varav sovrum:
1 till 3
Fönster:
2-glas
Egenskaper

Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Idealiskt familjehem, Luftkonditionering, Balkong, Panoramautsikt, Havsutsikt, Gemensam trädgård, Bra väg, Grindsamhälle, Modern stil, Charmig egendom, Lekplats, Altan/Uterum, Utsikt till berg, Stor lounge, Perfekt för dig som vill bo på landet, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck nordost, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande villor i Tatlisu