Villa med 5 sovrum i Caesar Bay, Tatlisu öster om Kyrenia, Cypern
Samtliga fastigheter i Caesar Bay området har designats av världskända arkitekter och byggd med avancerade byggmetoder med mycket hög standard.
En utmärkt investering!
Caesar Bay är verkligen en unik plats med hisnande utsikt över bergen och havet. Lyxiga lägenheter, takvåningar och villor ligger utmed denna fantastiska kustlinje.

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Tatlisu
Område:
Tatlisu
Rum:
6
Varav sovrum:
4 till 5
Byggnadsår:
2014
Fönster:
2-glas
Egenskaper

Pool, Terrass, Solpaneler, Master sovrum med en-suite badrum, Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen, Stort vardagsrum, Privat parkering, Privat läge, God presentation, Idealiskt familjehem, Tyst läge, Luftkonditionering, Balkong, Panoramautsikt, Havsutsikt, Gemensam trädgård, Bra hyrespotential, Bra väg, Grindsamhälle, Vatten, Modern stil, Charmig egendom, Lekplats, Altan/Uterum, Förråd, Utsikt till berg, Stor lounge, Jacuzzi, Nära till stranden, Perfekt för dig som vill bo på landet, Inrett kök, Ej möblerad, Vädersträck nordost, Tvåplanshus

Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern

Liknande villor i Tatlisu