En 3 sovrumsvilla som bara ligger någon minut från Korineum Golf Club, beläget 25 minuter öster om kyrenia och har fantastisk utsikten över havet, skogen och bergen.
Tomten innefattar anlagd trädgård med bland annat olivträd, pool och grillplats. 200 meter från havet, unikt läge!

Huset innehåller även ett stylat kök med granit bänkskiva. Till alla rummen finns det fullt inbyggda garderober och det ingår möbler, gardiner och tillbehör. Det finns stora fönster och tak till golv glasväggar. A/C enheter finns i huset och en infrastruktur för central värme. Solpaneler och grillplats finns ute på terrassen. Poolen är 4m x 8m.

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Stad:
Esentepe
Område:
Turtle Bay
Varav sovrum:
3 till 3
Datan i objektbeskrivningen och markeringen på kartan kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Att köpa bostad på Cypern

Att köpa bostad på Norra Cypern Fastighetsmarknaden på Cypern och de formella aspekterna kring köpeprocessen är inte alls är komplicerade, bara något annorlunda än vad vi är vana vid! Processen går till enligt nedan och du får hjälp hela vägen. Det är enklare än du tror!

Det är många frågor kring köpprocessen vid bostadsköp Vad är det jag vill ha? Vad kommer det att kosta? Vilket område passar bäst? Hur går köpet till? Hur långt är det till olika serviceinrättningar? Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Mäklarringen Cypern har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. och har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern.

Läs mer om att köpa en bostad på Cypern